Guide: Hvilket look længes du efter?

Er din stil mest klassisk og underspillet eller farvemættet og modig? Måske går du efter udtrykket ”big is better”? Vi guider dig igennem, hvilke creoler og vedhæng, der vil passe til den smykketype, du er.

Et look med fylde og statement

Hvis du går efter et ørelook med volumen og statement, så er du kommet til det rette sted. Du finder et stort udvalg af både creoler og vedhæng, som giver dit udtryk fylde og karakter. Et godt sted at starte kan være de smukke og volumen-givende creoler Kira, Mimi, Hanna, Eva, Bea eller Ida. Sæt dem sammen med et par af vores større vedhæng, der måler over 19 mm. i længden. Det kan f.eks. være E43, E35, E36, E13, E99, eller E28.

Et tidløs og klassisk look

Er du mere til et enkelt og klassisk udtryk, kan disse creoler være et godt startpunkt: Stella, Lili, Laura, Nadine eller Mila. Til creolerne kan du gå med vores populære E5-serie eller en klassisk majorica-perle. Et andet godt valg er et vedhæng med kubiske zirkonia, f.eks. med hjerte- eller cirkel-motiv.

Et glimtende og eksklusivt look

Elsker du et ørelook, der glimter ved bevægelse, og hvor øret virkelig er i fokus, skal du vælge en creol med kubiske zirkonia: Lara, Dita, Rosa, Kate, Lena, Pippa og Lola. For ekstra shine kan du gå med et sæt vedhæng, som også er udsmykket med glitrende, kubiske zirkonia. Særligt nævnelsesværdige er E98, E16, E35, E36, E70 og E41. Du kan også matche med et facetteret vedhæng med halvtransparent look. Disse smelter på fineste vis sammen med omgivelserne, som giver en unik dybde til smykkerne, E50, E53, E54.

Et feminint og råt look

Kan du lide følelsen af at være cool og feminin på samme tid? Så er vores creoler med mat overflade at foretrække. Den matte tekstur kan gøre, at smykket synes mere ujævnt, og smykket får dermed en særlig coolness over sig. Når du skal vælge vedhæng, så sørg for at gå med mørke og jordagtige farver, såsom sort, grå, brun og kobber. Det vil giveet råt og powerfuldt look. Du kan også matche de matte creoler med vores matte kuglevedhæng, E37 og E38.

Et diskret og fint look

Når du er ude efter et ”less is more”-look, kan Julia, Nora og Dita hurtigt blive dine nye go to-smykker. Creolerne er lidt mindre i designet og giver et underspillet og enkelt look. Disse creoler passer særligt godt sammen med vores knap så store vedhæng, f.eks. kugle-serien E81 eller dråbe-serien E75.

Et twisted look

Et snoet design ser vi mere og mere af i modeverdenen. Når designet på et smykke er twisted, får det automatisk et mere dynamisk og organiske udseende. De snoede detaljer gør smykket ekstra iøjnefaldende. Brug Flora, Mischa eller Greta, hvis du er på udkig efter netop dette. Oplagte vedhæng er vores barokke majorica-perler, som er asymmetriske i deres form. Når du vælger en af vores barokke perler, så er du garanteret et smukt og karakterfuldt smykke, da de uens former giver et iøjnefaldende look.

Et meningsfuldt look

Et smykke bliver ofte en del af din personlighed. Et smykke med en særlig betydning eller symbolik er derfor et populært valg for mange. Her kan et godt bud være vores vedhæng med Livets træ. Livets træ symboliserer familiebånd og forbindelser gennem generationer. Et andet godt bud er et klassisk hjerte- eller cirkel-vedhæng, som kan symbolisere kærlighed eller uendelighed. Når du bærer et smykke med mening, har du altid dine kære tæt på dig.