OM OS

Design siden 1991

Heide Heinzendorff har altid elsket smykker og altid elsket farver. Hun forstod, hvordan hun kunne bidrage til kvinders ønske om at definere sig selv modemæssigt. Dette gjorde hende til en af Tysklands førende smykkedesignere. Siden begyndelsen af 1990’erne har Heide Heinzendorff designet smykker af højeste kvalitet med fokus på individuelt udtryk og et væld af kombinationsmuligheder. Her mødes eksklusivitet og farverigdom i et design, der giver karakter og personlighed til smykkerne, uden at gå på kompromis med det feminine look og tidens tendenser.

Heides kreationer i sterlingsølv, kombineret med håndlavet bøhmisk kvartsglas, smykkesten og glaskrystaller, gør hvert smykke til noget helt særligt. Smykkerne er fyldt med livsglæde, energi og muligheder for selv at lege med i forhold til det endelige design.

I 2022 blev Heide Heinzendorffs smykkeunivers opkøbt af den danske smykkevirksomhed, Nordahl Andersen, der huser en række forskellige smykkebrands. Efter overtagelsen er der blevet introduceret nye og moderne styles til den eksisterende kollektion, hvilket der er blevet taget rigtig godt imod. I starten af 2024 er der tilføjet et eksklusivt halskæde system-koncept, hvor der er mulighed for at sammensætte kæder og låse på kryds og tværs - lige i Heide Heinzendorffs ånd. Læs mere om det nye halskæde-koncept her.

Med ét klik kan du nemt skabe en forandring

Noget af det helt unikke ved Heide Heinzendorffs essentielle øreringe er, at de er del af et system-koncept med creoler og vedhæng.

Et system-koncept, der giver dig utallige kombinationsmuligheder.

For at komme i gang skal du først vælge dine yndlings system-creoler. Herefter vælger du ét eller flere system-vedhæng. Disse vedhæng kan med bare ét klik indsættes i creolerne. Ønsker du et andet look? Så kan du nemt udskifte til et andet sæt vedhæng, så det passer til dagens outfit, humør og energi.

Du behøver faktisk kun at have ét par creoler – så kan du matche med flere forskellige vedhæng og på den måde opnå en stor variation i udtryk.

På den måde bliver du meddesigner af dine egne smykker. Det giver dig frihed til at vælge og gør dit udtryk unikt og personligt.

Du skaber altså nemt et helt nyt ørelook – uden den helt store indsats.